Service och installation av tvättstuge- och hushållsprodukter

Vi på LEDA arbetar idag med att utför installationer, garanti service och övrig service på era tvättstuge- och hushållsprodukter.

Är det dags att byta ut tvättstugeprodukter eller hushållsprodukter?
När hade ni senast en underhålls service på era produkter i tvättstugan eller hemmet?
Att investera i en miljövänlig tvättstuga innebär sänkta energi- och driftskostnader. Något som gynnar både miljön och ekonomin. Med LEDA rekommenderad produkter sänker vi era driftskostnader. 

LEDA erbjuder helhetslösningar för tvättstugeprodukter och hushållsprodukter åt bostadsrättföreningar, städsektor, hyreshus, privatpersoner, hotell & restaurang, vård & omsorg, kemtvätt och Industriföretag.
Ta hjälp av våra erfarna specialister och redan idag bokar vi en kostnadsfri rådgivning för att hjälpa dig med rätt lösning. Vi besöker er tvättstuga eller hushåll och utför en behovs- och kostnadsanalys med professionella produkter.

Specialistkompetens och engagerad servicepersonal gör vi installationer, reparationer och underhålls service av tvättstugeprodukter. PODAB AB som vi även är Professionell Partner åt gällande försäljning, installationer, garanti service, och övrig service.
Vår kunniga personal utför även reparationer och underhålls service med andra kända märken som Electrolux, Miele, Cylinda med mera.

Har hushållsprodukter i ert hem gått sönder eller behöver service?
Kända och special märken så som Electrolux, Cylinda, General Electric, Amana, SMEG, De Dietrich, De Longhi, Geapp, Cava, Liebherr, Falcon, Bosch, Miele, LG, AEG, Gorenje med mera.
Tvättmaskiner, torktumlare, kylskåp, vinkylar, spisar, ugnar och micro samt övriga hushållsprodukter så är vi det kompletta företaget som hjälper dig!

Behöver du hjälp med en av tjänsterna vi erbjuder? Kontakta oss via vårat kontaktformulär.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå